Massanassa aprova el seu Pressupost 2021 sense pujar els impostos i amb deute zero

Dilluns, 11 Gener 2021 09:45 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 35 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha presentat els Pressupostos després de l'aprovació en el Ple dels comptes per a 2021. El Pressupost ascendeix a 9.350.560,22 euros, una quantitat superior respecte a l'any 2020 que es va situar en 9.100.257,07 euros. En el document comptable cal destacar que no s'incrementen els impostos a la ciutadania i s'augmenta la despesa social. Les inversions del Pressupost es realitzaran sense recórrer a préstecs bancaris, la qual cosa permetrà seguir un exercici més amb deute zero.

 

Segons explica l'alcalde Paco Comes Monmeneu “hem elaborat uns pressupostos el més adaptats possible a la situació actual, però sobretot que servisquen per a fer costat a la ciutadania al comerç i a la reactivació econòmica”. Respecte a les inversions, s'augmenten les partides d'ajudes socials de Benestar Social i les partides de foment de l'ocupació, reactivació comercial i econòmica de la localitat.

 

En les despeses, s'augmenta els contractes de serveis de neteja viària i recollida de residus i neteja d'edificis públics amb un augment de prestacions d'aquests serveis. S'inclou també el lloguer anual d'una nau per a guardar els monuments fallers.

 

En inversions s'inclouen la reparació de camins rurals, l'adquisició d'un vehicle elèctric i la reposició de la infraestructura de subministrament d'aigua potable als carrers Sant Antoni, Caritat i unes altres, tot això finançat amb subvencions d'altres administracions. També s'executaran les obres de renovació de la xarxa de sanejament d'aigua potable de l'avinguda Blasco Ibáñez, renovació d'infraestructures i semi zona de vianants de carrers, el Parc aventura del Poliesportiu amb una inversió prevista de 250.000 euros i l'adquisició de terrenys per a dur a terme la futura ampliació de l'Ajuntament, la construcció d'aules de música i en el cas que la Generalitat Valenciana l'autoritze, un altre col·legi per a la localitat.

 

L'alcalde Paco Comes Mommeneu ha agraït “els acords consensuats amb tots els grups de la Corporació Municipal que han propiciat que el Pressupost s'haja aprovat per unanimitat. En aquests moments difícils hem deixat de costat les ideologies polítiques i hem posat per damunt l'interés general de les persones”.

 

Informa Nou Horta. Massanasssa

 

Modificat el Dilluns, 11 Gener 2021 09:46