Massanassa ret homenatge als veïns majors de 90 anys i als nounats

Dimarts, 16 Febrer 2021 09:25 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 63 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa està entregant uns plats decoratius de ceràmica, personalitzats, als 22 veïns del poble que l'any passat van complir 90 anys.

 

El motiu d'aquest homenatge, en paraules de l'Alcalde, Paco Comes és que “Si una societat o un poble miren arrere en el temps, sempre trobaran el treball i l'esforç de persones que de manera callada i anònima han anat construint la base sobre la qual aquesta es fonamenta. Per tant és just reconéixer aquest treball, mostrant l'agraïment pel llegat que ens han aportat”.

 

Tradicionalment, amb aquest motiu, se celebra un acte públic però l'any 2020 la pandèmia ha impedit que poguera realitzar-se i per això se'ls ha convidat a acudir a l'Ajuntament per a fer-los lliurament d'aquest detall, confirmant-los personalment l'Alcalde que, quan la situació sanitària ho permeta, s'organitzarà un homenatge a l'Auditori Municipal on podran rebre el reconeixement de la Corporació Municipal i l'afecte dels seus familiars i veïns.

 

I d'un extrem a l'altre en l'escala d'edat. La Biblioteca Pública Municipal convida als nounats i als seus papàs i mamàs al fet que la coneguen, sàpien dels serveis que pot prestar-los i els fa lliurament d'un llibre de regal i un carnet simbòlic. La idea és acostar als veïns des de la seua més primerenca edat a la biblioteca i a la lectura perquè puguen descobrir tot un món, en els milers de pàgines dels milers de llibres del seu fons disponibles per a tots els públics.

 

Encara que tampoc s'ha pogut realitzar l'activitat en el local de la biblioteca no s'ha volgut deixar als 64 nous veïns sense el seu regal de benvinguda i se'ls ha enviat a casa el carnet i un llibre, confiant que siga un dels primers de la seua biblioteca personal.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dimarts, 16 Febrer 2021 09:26