El CEIP Rosa Serrano de Paiporta, únic centre públic aspirant a un guardó nacional en innovació educativa

Dilluns, 15 Gener 2018 14:49 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 262 vegades

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta aspira a guanyar el Premi de Marketing Educatiu, guardó d'àmbit nacional impulsat per diferents empreses consultores, tecnològiques i fundacions bancàries, que reconeix projectes d'innovació educativa. De fet, el centre paiportí és l'únic públic que ha quedat entre els 10 finalistes. La candidatura del Rosa Serrano es troba entre les finalistes, seleccionades entre les 620 que s'han presentat procedents de 450 centres educatius diferents.

El premi s'atorgarà per votació popular a través d'internet, en aquest enllaç, al llarg dels próxims quatre dies. L'Ajuntament de Paiporta anima a tota la població a sumar-se a aquesta votació, que reconeix la magnífica tasca portada a terme per l'equip docent en particular i la comunitat educativa en conjunt d'un col·legi que ha sabut sobreposar-se a les dificultats d'haver passat quasi una dècada en aules prefabricades o 'barracons'.

El jurat, format per directives i directius d'empreses com Microsoft, EIM Consultores, Ser Padres, Sapos y Princesas o l'editorial McGraw-Hill, ha valorat projectes punters en la innovació educativa portats a terme al CEIP Rosa Serrano com formacions en Reanimació Cardio-pulmonar (RCP), taller d'emocions, el projecte de creació d'una òpera LÒVA, la participació en l'exitosa i guardonada iniciativa Musiescola, l'establiment de la Bústia dels Somnis, la creació de curtmetratges o les múltiples curses solidàries, entre d'altres.

Fonts del CEIP Rosa Serrano han afirmat que “hem presentat el què som i com som; com tots treballem per fer esta escola gran perquè pensem que tant la família, l'escola i tota la comunitat educativa són els tres pilars fonamentals que milloren la cohesió social i la nostra escola”.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.