Paiporta pinta les pistes i millora la senyalització del Poliesportiu Municipal

Dijous, 01 Febrer 2018 20:56 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 318 vegades

La regidoria d'Esports de Paiporta ha portat a terme millores en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. En les últimes setmanes s'han pintat totes les pistes i, a més, s'ha millorat la senyalització, amb indicadors més complets, moderns i inclusius. En les noves senyals també s'inclouen mapes d'ubicació, normes d'ús de les diferents instal·lacions, restriccions, característiques tècniques de cada pista i noms oficials d'alguns dels equipaments, com és el Rocòdrom Vicente Aguilar o el Camp de Futbol El Terrer.

Aquestes millores se sumen a altres, com l'obertura des de fa mesos de totes les pistes per a que es puguen gaudir lliurement, sempre que no estiguen reservades. Des de la Regidoria d'Esports també s'han millorat altres aspectes, com l'ampliació de l'aparcament del Poliesportiu, que en els anys de l'anterior equip de govern s'utilitzava en part com a dipòsit de cotxes retirats per la Policia Local, i en breu es recuperarà per als i les usuàries del Poliesportiu. Així mateix, es podran tornar a fer servir els magatzems antigament ocupats per l'Ajuntament, i que ara estaran a disposició dels clubs i entitats esportives, per a que puguen guardar el seu material. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.