El programa 'Servei Responsable' de Paiporta aposta per una hostaleria de qualitat

Divendres, 20 abril 2018 11:07 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 359 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paiporta, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (UPCCA), amb la col·laboració de l'ONG Controla Club, va a posar en marxa al municipi la primera edició del Programa Nacional de Prevenció de les Drogodependències en el Sector Hostaler 'Servei Responsable' a través del qual es vol fomentar la col·laboració del sector hostaler del municipi en la promoció d'un oci de qualitat, saludable i responsable.

Amb aquesta acció, l'Ajuntament pretén distingir a tots aquells establiments hostalers que complisquen una sèrie de requisits que permeten garantir un servei responsable i una atenció de qualitat als seus clients, creant una xarxa d'establiments responsables en el municipi.

La posada en marxa del programa suposa l'inici d'una nova etapa de diàleg i col·laboració entre el sector hostaler i l'ajuntament, basada en la mútua confiança i en la capacitat per a activar programes i campanyes capaces de solucionar els problemes i abordar els reptes del sector de l'oci i l'hostaleria.

Amb aquesta finalitat, el primer tinent d'alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, es van reunir aquest dimarts amb una àmplia representació d'empresàries i empresaris del sector hostaler per a presentar-los aquest programa. En la trobada informativa es va presentar el programa, així com els seus mecanismes de participació i els avantatges de les empreses que participen en el mateix, i en el qual es podran inscriure totes aquelles empreses hostaleres que vulguen apostar per un oci saludable i responsable a Paiporta.

L'interès fonamental d'aquesta acció se centra en la seua capacitat per a transmetre i comunicar al conjunt de la societat l'esforç i compromís del sector hostaler per dur a terme un servei responsable i una atenció de qualitat al públic que acudeix als establiments i, molt especialment, en tot el que es refereix a la dispensació de begudes alcohòliques, la protecció del menor, el control en el consum de drogues il·legals i la seguretat de les instal·lacions de les empreses hosteleras.

El programa està subscrit per la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues i la Federació Espanyola d'Hostaleria, i compta amb la col·laboració d'entitats com la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

En definitiva, mitjançant aquestes actuacions es posa de manifest el valor de la col·laboració i la corresponsabilización de l'hostaleria i el sector oci en la prevenció de les drogodependències i la promoció d'un oci saludable i responsable.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Divendres, 20 abril 2018 11:10