PP Paiporta: Educació instal·la aules prefabricades en l'IES La Senia un mes després d'iniciar-se les classes

Dilluns, 15 Octubre 2018 12:31 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 116 vegades

El Partit Popular de Paiporta ha criticat que s'inicien les obres d'instal·lació d'aules prefabricades en l'IES La Senia del municipi més d'un mes després d'iniciar-se les classes, quan es va tenir tot l'estiu per a dur-les a terme.

El portaveu del PP de Paiporta, Vicente Ibor, ha assegurat que "l'alumnat de l'IES La Senia porta més d'un mes sense espais comuns, com a biblioteca o aula per a alumnes amb assignatures convalidades, entre unes altres, i ara s'uneixen les molèsties per a alumnes i professors amb les obres, en una clara falta de previsió de la Conselleria i una deixadesa del Govern de Paiporta, que no ha exigit que les obres es duguen a terme a l'estiu, que és quan procedia", i a més ha cridat l'atenció "sobre la falta de sensibilitat del conseller Marzá i de la vicepresidenta Oltra, inaugurant el curs en el CEIP Jaume I, a només uns metres de l'IES La Senia, sense cap tipus de rubor i amb l'alcaldessa Isabel Martín aplaudint en comptes de reivindicar el que necessita el seu poble".

Des del PP s'ha recordat que en aquests més de 3 anys de legislatura no s'han escomès infraestructures educatives, com l'ampliació i adequació de l'IES La Senia, alguna cosa que és extensible a altres centres educatius públics en aquests anys, com també el propi CEIP Jaume I.

Paiporta necessita un nou centre de Primària, i el PP ja es va encarregar de començar les gestions, que s'han paralitzat per complet en aquesta legislatura, i ha portat a carregar al CEIP Rosa Serrano amb el que es denomina una 'chepa', que no solament era innecessària sinó que perjudica greument a tots els xiquets que es veuen afectats per la insuficiència de les instal·lacions per a un nombre d'alumnes superior al previst per al centre.

Els populars han recordat que entre 2007 i 2015 es van invertir 22,3 milions d'euros en infraestructures educatives a Paiporta. Entre aquestes obres destaca el nou CEIP Ausias March, amb un cost de 4,5 milions, l'IES Andreu Alfaro, engegat al setembre de 2010 després d'invertir 6,8 milions en la seua construcció, o un any després el CEIP Luis Vives amb 4,5 milions de cost, al que es va afegir l'Escola d'Adults i Aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes en el Centre Cultural, que es van engegar en 2015 amb una inversió de 2,7 milions d'euros.

A més, l'anterior Govern del PP de Paiporta va licitar les obres del CEIP Rosa Serrano al setembre de 2014, un centre que es va inaugurar ja en aquesta legislatura amb un cost de 3,7 milions d'euros.

Vicente Ibor ha recordat que en les dues anteriors legislatures "es va invertir no solament a construir els centres que necessitava Paiporta, també una mitjana de més de 200.000 euros anuals en manteniment i adequació, mentre que en el que portem de legislatura amb prou faenes s'han escomès obres menors, i alguns pegats, la deixadesa en matèria educativa del Govern local és més que evident, i ho paga l'alumnat".

A més, quan molts municipis s'han vist beneficiats pel Pla Edificant de la Conselleria, a Paiporta "es dóna la callada per resposta, no hi ha una confirmació oficial d'un sol euro d'inversió en aquesta legislatura per part de la Conselleria, ni de l'Ajuntament de Paiporta, la qual cosa evidencia el tipus de política d'Isabel Marín i els seus regidors, quan es contrasta la gestió i es posen dades sobre la taula, no hi ha interpretació que valga".

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

Modificat el Dilluns, 15 Octubre 2018 12:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.