Compromís per Paiporta diu:"PP oblida el seu compromís amb Paiporta"

Dilluns, 15 abril 2019 09:33 Escrit per  Compromís per Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 201 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Paiporta diu "l'actual legislatura ha sigut poc productiva per al Partit Polular de Paiporta". Amb set regidors al curs 2015-2019, els populars només ha presentat dotze mocions, una i mitja per regidor en quatre anys. Tenint en compte el coneixement que tenen del funcionament de l'administració i de les necessitats després de 8 anys governant, considerem que és ridícula l'aportació que han fet a la política local, encara més si tenim en compte la temàtica de les propostes presentades: unitat d'Espanya i tradicions. 

 

Compromís per Paiporta enté que "el PP no té propostes en cap àrea. No té cap model en matèria d'educació, ni en benestar social, ni en sostenibilitat, participació ciutadana, esports o joventut. Segons recorda Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta, les escasses mocions presentades pel PP a l’oposició han sigut “qüestions ridícules que ni beneficien als paiportins i paiportines ni milloren la vida del poble”. 

   

Des de Compromís per Paiporta, recorden Vicente Ibor i els seus companys i companyes que, durant la legislatura 2011-2015 quan ells eren govern, Compromís amb només dos regidors va presentar 50 mocions, quasi cinc voltes més iniciatives que ells amb 5 persones menys. A més a més, eren propostes responsables pensades per a millorar Paiporta, com ara la creació de la Regidoria d'Igualtat, la instal·lació de contenidors per a reciclar l'oli, mesures per potenciar la seguretat en els centres educatius, la creació del Consell de la dona, propostes per evitar desnonaments o millores de les ordenances fiscals, entre altres. 

 

Com recorda Isabel Martín “les eleccions del 2015 deixaren al descobert qui havia treballat i qui no, el PP ha tingut una fantàstica oportunitat durant quatre anys per demostrar que volen el millor per a Paiporta, des del govern o des de l'oposició, però l'ha deixat passar i ha preferit estar quatre anys intentant trencar la convivència, contuberniant i fer la política pitjor”.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paiporta

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 09:47