Compromís per Paiporta diu:"PP oblida el seu compromís amb Paiporta"

Dilluns, 15 abril 2019 09:33 Escrit per  Compromís per Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 179 vegades

Compromís per Paiporta diu "l'actual legislatura ha sigut poc productiva per al Partit Polular de Paiporta". Amb set regidors al curs 2015-2019, els populars només ha presentat dotze mocions, una i mitja per regidor en quatre anys. Tenint en compte el coneixement que tenen del funcionament de l'administració i de les necessitats després de 8 anys governant, considerem que és ridícula l'aportació que han fet a la política local, encara més si tenim en compte la temàtica de les propostes presentades: unitat d'Espanya i tradicions. 

 

Compromís per Paiporta enté que "el PP no té propostes en cap àrea. No té cap model en matèria d'educació, ni en benestar social, ni en sostenibilitat, participació ciutadana, esports o joventut. Segons recorda Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta, les escasses mocions presentades pel PP a l’oposició han sigut “qüestions ridícules que ni beneficien als paiportins i paiportines ni milloren la vida del poble”. 

   

Des de Compromís per Paiporta, recorden Vicente Ibor i els seus companys i companyes que, durant la legislatura 2011-2015 quan ells eren govern, Compromís amb només dos regidors va presentar 50 mocions, quasi cinc voltes més iniciatives que ells amb 5 persones menys. A més a més, eren propostes responsables pensades per a millorar Paiporta, com ara la creació de la Regidoria d'Igualtat, la instal·lació de contenidors per a reciclar l'oli, mesures per potenciar la seguretat en els centres educatius, la creació del Consell de la dona, propostes per evitar desnonaments o millores de les ordenances fiscals, entre altres. 

 

Com recorda Isabel Martín “les eleccions del 2015 deixaren al descobert qui havia treballat i qui no, el PP ha tingut una fantàstica oportunitat durant quatre anys per demostrar que volen el millor per a Paiporta, des del govern o des de l'oposició, però l'ha deixat passar i ha preferit estar quatre anys intentant trencar la convivència, contuberniant i fer la política pitjor”.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paiporta

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 09:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.