PP Paiporta assegura que negociarà els pressupostos amb totes les forces polítiques “per a no perdre un any d'inversions necessàries”

Dijous, 18 abril 2019 11:43 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 58 vegades

 

El candidat a l'alcaldia de Paiporta pel Partit Popular, Vicente Ibor, ha assegurat que en cas d'aconseguir la majoria suficient en els comicis del pròxim mes de maig una de les seues primeres mesures serà “impulsar l'aprovació dels pressupostos municipals dialogant amb totes les forces polítiques per a no perdre un any d'inversions necessàries”.

 

“Necessitem nous pressupostos i els necessitem al més prompte possible perquè amb uns pressupostos prorrogats no es poden escometre inversions i infraestructures”, ha assegurat Vicente Ibor, qui ha afegit que l'actual edil d'Hisenda, Beatriz Jiménez, de Compromís “és incapaç d'aconseguir acords amb altres forces polítiques, ni tan sols amb els qui han sigut els seus socis de govern fins fa uns mesos”.

 

A pesar que Beatriz Jiménez va assegurar que mantindria reunions amb totes les forces polítiques per a tractar de desbloquejar els pressupostos la realitat és que en cap moment s'ha dirigit al PP per a negociar i cercar el seu suport, a pesar que el seu portaveu, Vicente **Ibor, ha manifestat en diverses ocasions que no descarta un suport si es presenten uns comptes raonables.

 

El candidat del PP ha assegurat que uns pressupostos prorrogats condicionen la gestió municipal “i agreugen la ja de per si escassa vocació d'inversió que ha exhibit Compromís en aquests quatre anys, una deixadesa preocupant”, i ha afegit que fa només uns anys amb Jiménez en l'oposició “criticava amb contundència quan el PSPV-PSOE es retardava en la presentació dels pressupostos, o votava en contra de l'alliberament de regidors i ara ella mateixa està alliberada”.

 

“No se li pot demanar coherència a Beatriz Jiménez després de quatre anys de despropòsits, però almenys sí que intente fer el treball pel qual se li paga amb diners de tots els paiportins i s'assega a negociar uns pressupostos”, ha finalitzat Vicente Ibor.

 

Des del PP es considera necessari per al futur del municipi la cerca de consens i diàleg per a la nova etapa que s'aveïna i es lamenta que el sectarisme i l'arrogància de l'edil d'Hisenda conduïsca a aquestes situacions de tensió.

 

  

Informa Nou Horta. PP Paiporta

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 11:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.