El PP de Paiporta li recorda a Isabel Martín que té 1000 vots i 2 regidors més que Compromís

Dijous, 13 Juny 2019 10:05 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 49 vegades

Vicente Ibor, candidat a l'alcaldia de Paiporta pel PP, ha desarticulat el posicionament de blocs esgrimit per Compromís per a forçar un pacte amb els socialistes que molts segments culturals i polítics de Paiporta desitgen evitar després d'una legislatura de paràlisi per al municipi. 

 

Vicente Ibor ha assegurat que “Isabel Martín sosté que els ciutadans amb el seu vot volen un pacte d'esquerres, però si aqueix argument és vàlid, per què motiu els veïns no van votar als dos partits d'esquerres que formaven ja part d'aqueix pacte d'esquerres?”. I és que segons el Partito Popular de Paiporta els vots dels veïns apunta en una direcció inequívoca: “la gent ha votat majoritàriament contra l'equip de govern residual que va aconseguir sostenir-se durant els sis últims mesos, va castigar durament a Podemos i EU per ser la crossa imprescindible per a la gestió involutiva que moltes persones han observat en el municipi”. 

 

Aquest vot en contra de Compromís i dels seus socis de govern en l'última fase de la legislatura es veu avalat pel creixement de les forces que estaven en l'oposició fa un mes i per aquest motiu tant els socialistes com els populars hagen augmentat en nombre de regidors. 

 

Des del PP assenyalen que els veïns han recompensat les accions polítiques que totes dues formacions han hagut d'emprendre contra el contrasentit dels responsables de l'equip de govern de Compromís i que els ha portat a compartir mocions de “pura lògica per a benefici dels veïns”.

 

Dels 21 regidors que conformen el plenari de Paiporta només 6  pertanyen a l'anterior equip de govern i tots són de Compromís atès que EU i Podemos a penes han sumat 700 vots entre tots dos i perden la seua representació.

 

Les dues formacions d'esquerres que han format part d'aquest pacte, en el cas d'Alberto Torralba fins i tot amb la condició de tinent d'alcalde, han desaparegut del mapa polític i els seus vots s'han dirigit a Compromís que les ha fagocitat, la qual cosa no deixa de ser un argument que hauran d'avaluar amb moderació els socialistes paiportins.

 

En aqueixa mateixa línia “molts veïns i membres de la societat civil ens estan oferint el seu suport incondicional perquè formem govern, puguem desenvolupar nostres 85 mesures i desallotjar la insensatesa i desgovern del municipi” reconeix Ibor. I és que el PP de Paiporta trau pit dels seus resultats electorals: “tenim quasi 1.000 vots més que la següent força política, hem crescut un regidor i l'hem fet mentre governava Compromís, la gent ha expressat el seu desig que retornem Paiporta a una sendera d'estabilitat, d'eficàcia i no d'anuncis buits, només un pacte que pocs veïns podrien entendre podria privar a Paiporta del futur que es mereix” sosté Vicente Ibor.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

Modificat el Dijous, 13 Juny 2019 10:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.