El PSPV-PSOE de Paiporta exigeix respecte a Compromís i planteja una alternança de dos anys en l'Alcaldia

Divendres, 14 Juny 2019 12:26 Escrit per  PSPV-PSOE Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 70 vegades

Els socialistes han lliurat un document on es reflecteixen les seves propostes de govern, d'acord amb la situació d'igualtat de tots dos partits, "cal tenir en compte el fet que gràcies al fet que el PSOE ha pujat un regidor es pot plantejar un acord amb majoria absoluta ".

 

Els socialistes recriminen a Compromís seva deslleialtat, i també que falten a la veritat quan diuen que no saben la postura del PSPV-PSOE. "La coneixen des de la reunió que vam tenir el dilluns, una altra cosa és que no els interesse dir-la, de fet davant la proposta que ens van fer que Compromís ostentara l'Alcaldia els propers 4 anys, se'ls va dir que no, que modificaren aquesta proposta, doncs el PSPV-PSOE no l'acceptaria. Tot i així, ens passen per escrit una proposta d'acord, on no reflecteix res dels acords programàtics de dilluns. "

 

"Si Compromís té voluntat d'acord, és la seva responsabilitat assumir que aquesta no és la mateixa situació que fa 4 anys, per tant el resultat del pacte no pot ser el mateix."

 

Els socialistes denuncien que Compromís no respecti als seus votants i la seva postura, que a Paiporta és d'empat tècnic, i continuï amb les imposicions i decisions unilaterals. "Estem acostumats a aquestes actituds en Compromís, però això ha de canviar. Han de respectar al PSPV-PSOE, i reflexionar sobre els seus resultats electorals i tot el que ha passat. Compromís ha perdut les eleccions, i ja fa temps que va perdre la nostra confiança. Si reflexionen i ens escolten, el pacte encara és possible. "

 

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Paiporta

Modificat el Divendres, 14 Juny 2019 12:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.