PP Paiporta: “Compromís i PSOE no són capaços de posar-se d'acord"

Dilluns, 08 Juliol 2019 10:16 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 63 vegades

L'acabada d'estrenar legislatura a l'Ajuntament de Paiporta ha començat com va acabar l'anterior, amb desacords, falta de comunicació i una imatge lamentable dels socis de govern, Compromís i PSOE, segons el PP local.

 

“No han sigut capaços de posar-se d'acord ni per a fer una foto conjunta de tots els regidors del govern, li l'ha de fer cada grup per separat”, ha assegurat el portaveu popular, Vicente Ibor, després de publicar el consistori una fotografia només amb els edils amb competències de Compromís.

 

Vicente Ibor sosté que “això comença de la mateixa manera que va acabar, amb un equip de govern dividit i on Compromís actua en solitari sense empatia i presenta als seus regidors sense esperar als seus socis de govern”, i ha afegit que és “la segona fissura ja en el pacte de govern en deu dies, després de la crítica que l'alcaldessa va fer als socialistes en el propi ple d'investidura”.

 

 

L'alcaldia, l'únic punt d'acord

Després de salvar un pacte in extremis, escenificar una ruptura a l'octubre de 2018, i malgrat els continus enfrontaments, tornar a pactar fa deu dies en l'últim minut, deixa clar que no serà pacífic ni beneficiós per al conjunt de la ciutadania. 

 

Des del PP es considera evident que no solament no es fien els uns dels altres sinó que, a més, “a penes es dirigeixen la paraula i és molt difícil treballar per als veïns quan la teua preocupació real se centra en els teus desacords amb els teus socis de govern, ja ho vivim i ara torna a succeir” sostenen els populars.

 

“El seu únic interès ha sigut el repartiment de l'alcaldia, no els ha interessat el projecte ni el programa, ni les necessitats dels veïns de Paiporta, només intercanvi de salaris i prebendes. Un pacte sobre la base d'aqueixa única qüestió i contra la llista més votada no pot ser bo per a ningú” assenyala el portaveu popular Vicente Ibor. 

 

L'escassa sensibilitat de Compromís amb els seus socis i la seua cerca de protagonisme no ve acompanyada, no obstant això, d'un exercici de transparència. Compromís i la seua alcaldessa no han aclarit quants regidors seran alliberats, ni el cost repercutit que tindran per als veïns. 

 

“No volen publicar l'acord com sí han fet altres governs autonòmics i locals els mateixos que fan gala de transparència, i que ara oculten el contingut del pacte als veïns i a l'oposició, el nivell d'incongruència és alarmant” apunta Ibor.

 

Els nacionalistes tampoc aclareixen si seguirà el cap de premsa afí a Compromís i col·locat sota el paraigua d'una falsa convocatòria o si aqueix mateix periodista podrà representar a la nova corporació incloent als socialistes.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

Modificat el Dilluns, 08 Juliol 2019 10:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.