PP Paiporta: "L'alumnat de l'IES La Senia de Paiporta començarà el curs amb quatre aules prefabricades noves"

Dilluns, 09 Setembre 2019 11:09 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 58 vegades

 

La setmana vinent arrancarà el curs escolar i l'alumnat de l'IES La Senia de Paiporta es trobarà amb quatre aules prefabricades noves, que s'uniran a les quatre que ja es van instal·lar el curs passat. 

 

Seran entorn de 200 alumnes els que hagen de passar el curs en aules prefabricades al que s'uneix el que no s'haja instal·lat una teulada que unisca aquests barracons amb l'edifici principal per a protegir als alumnes de les inclemències del temps.

 

El portaveu del PP a Paiporta, Vicente Ibor, ha assegurat que “res se sap de l'ampliació i reforma de l'IES La Senia, curs rere curs ens trobem amb noves aules prefabricades, mentre els nostres joves estudien en condicions deficients el govern local és incapaç d'exigir mesures i terminis a la Conselleria per a arreglar aquesta situació”, al que s'afig segons el portaveu dels populars “la completa deixadesa del govern local, al qual ja exigim el passat curse la instal·lació d'una teulada per a protegir de la inclemències del temps, així com una solució per a l'accés d'alumnes amb mobilitat reduïda, lamentablement no ens van fer cas llavors i sembla que segueix sense interessar-los el benestar dels alumnes”.

 

A això se suma la falta de notícies sobre la reforma del CEIP L´Horta i del CEIP Jaume I. Després de l'anunci de fa uns mesos d'únicament la inclusió del CEIP Jaume I  en el Pla Edificant, des de llavors no es tenen notícies de licitacions ni d'inici de les obres, alguna cosa que per a Vicente Ibor “hauria de ser una prioritat del govern de Paiporta i que mes rere mes es va deixant en el fons d'un calaix”.

 

El Grup Popular exigirà en la pròxima comissió d'educació informació detallada dels terminis de licitació de les obres del CEIP Jaume I, així com en quin punt es troba la inclusió en el Pla Edificant de l'ampliació i reforma de l'IES La Senia i del CEIP L´Horta. 

 

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

 

Modificat el Dilluns, 09 Setembre 2019 11:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.