La Policia Local de Paiporta es forma en la nova versió de l’aplicació Eurocop

Dilluns, 16 Setembre 2019 11:45 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 164 vegades

El regidor d’Interior, Vicent Císcar, ha visitat l’aula del Centre de Cultura de Paiporta que acull el curs de formació de la nova versió de l’aplicació Eurocop que utilitza la Policia Local de Paiporta.

 

Císcar ha pogut conèixer de primera mà el funcionament de la nova versió d’Eurocop, així com el desenvolupament de la formació.

 

A través de diferents sessions impartides en torns de matí i vesprada els membres del cos de la Policia Local estan aprenent i coneixent les noves característiques i funcionament de l’aplicació Eurocop Cube.

 

 “Es tracta d’un recurs fonamental en el desenvolupament de la tasca diària de tot el personal de la Policia, doncs no només gestiona qüestions de nivell intern, com ara personal, sinó també l’accés i consulta a bases de dades, informes o expedients”, ha explicat el regidor.

 

Eurocop és una ferramenta de treball que Policia Local de Paiporta ve utilitzant des de fa temps. Ara, amb l’última actualització, s’ incorporen algunes novetats, com un entorn web més accessible o una nova versió Java, que fan més senzill i intuïtiu el seu funcionament.

 

 Informes del jutjat, bases de dades connectades amb la DGT, padró municipal o la creació de documents de treball són alguns dels processos que permet controlar aquesta ferramenta. 

 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dilluns, 16 Setembre 2019 11:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.