Paiporta es reunix amb Creu Roja per a dissenyar una futura col·laboració

Dimarts, 01 Octubre 2019 15:32 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 180 vegades

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor de Benestar Social, Rafael Gadea, s'han reunit amb la Vicecoordinadora provincial de València de la Creu Roja, Pilar Salort, el president comarcal, Juan Gabriel Soriano i el director comarcal a l'Horta Sud, Blas Juan, en una primera trobada de treball amb el nou equip de govern per tal de dissenyar la col·laboració i els programes que portarà a terme Creu Roja a Paiporta.

 

Durant la reunió, els responsables de l'entitat han informat sobre l'activitat de cooperació social i ajuda a persones en situació de vulnerabilitat a la localitat, incloent-hi la memòria d'activitats de 2018. Creu Roja i Ajuntament han acordat col·laborar en el disseny dels programes de benestar social i adaptar-los a la nova realitat a què s'enfronta l'acció del govern municipal com correspon a l'estreta col·laboració que ha de tindre l'Ajuntament amb les entitats del tercer sector.

 

“El treball que ha portat a terme Creu Roja fins ara ha sigut impecable, i considere que la reunió ha sigut molt positiva”, ha explicat el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea. “Ara és el moment de programar el que ha de fer l'entitat en els pròxims anys; la realitat de les persones amb necessitats va canviant, i això ho ha detectat la mateixa Creu Roja. Hem d'estar atents a noves problemàtiques, com és el cas de la soledat de la gent major”, ha avançat el regidor.

 

Al llarg de l'últim exercici, i amb el suport de l'Ajuntament de Paiporta, Creu Roja Horta Sud ha portat a terme 7 programes materialitzats en 19 projectes a Paiporta, dels quals s'han beneficiat 466 persones. Així, 359 d'aquestes persones beneficiàries pertanyien a col·lectius vulnerables, com són homes, dones i joves amb diversitat funcional, dones en dificultat social, persones majors amb necessitats bàsiques, escolars amb dificultats, persones migrants, desocupats de llarga durada o dones en risc de patir violència masclista.

 

A més, 34 persones han sigut beneficiàries de programes que promouen l'ocupació entre membres de col·lectius vulnerables, i 73 joves han format part de programes corresponents a Creu Roja Joventut. L'Ajuntament de Paiporta i Creu Roja treballaran en les pròximes setmanes per tal de revisar i dissenyar els programes per a ajustar-los a les necessitats actuals.

 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.