PP Paiporta: "Compromís eludeix donar suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat"

Dimecres, 06 Novembre 2019 11:16 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 161 vegades

El Partit Popular de Paiporta ha criticat l'actitud "antidemocràtica, totalitària i pròxima als plantejaments dels separatistes catalans" de Compromís en el municipi, que es va abstenir el passat ple d'una moció de suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

 

La moció va tirar endavant amb els vots a favor de PP, PSOE i Ciutadans, i l'única abstenció de Compromís.

 

El portaveu dels populars de Paiporta ha assegurat que "la moció s'ha presentat en altres ajuntaments i en la Diputació de València i s'ha aprovat per unanimitat, però el sectarisme de Compromís en aquest municipi és de tal envergadura que es permet insultar amb el seu vot a les persones que dia a dia treballen per la seguretat i el benestar dels nostres veïns".

 

La moció assegurava que "davant els greus disturbis que en els últims dies s'estan produint en diferents ciutats de Catalunya, l'Ajuntament de Paiporta reafirma el seu rebuig a qualsevol manifestació de violència i el seu compromís en la defensa de la Constitució, la legalitat vigent i els principis, drets i llibertats que d'ella emanen", i continuava enaltint la labor de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, al costat dels Mossos d´Esquadra, que "realitzen una labor exemplar per a la protecció dels béns i la seguretat de tots. Gràcies al seu treball, professionalitat i sacrifici, i malgrat la falta de suport institucional de les autoritats autonòmiques, els ciutadans de Catalunya han vist constatada la fortalesa i la vigència d'Estat de Dret".

 

La proposta d'acord en la qual es va abstenir Compromís, deia textualment: "l'Ajuntament de Paiporta declara la seua més ferma condemna dels actes violents protagonitzats en els últims dies per elements radicals a Catalunya, manifesta la seua solidaritat als milions de ciutadans que estan sofrint aquesta terrible situació i mostra el seu suport incondicional a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com a la Policia Autonòmica catalana, i especialment a tots aquells dels seus membres que han resultat ferits en l'acompliment de les seues funcions, per la seua impecable labor i la professionalitat demostrada per a la defensa i protecció dels drets i llibertats de tots".

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Modificat el Dimecres, 06 Novembre 2019 11:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.