La pista de patinatge de velocitat de Paiporta estrena enllumenat

Dimarts, 10 Desembre 2019 13:40 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 222 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La nova pista de patinatge de velocitat de Paiporta ha estrenat recentment l'enllumenat que permet portar a terme entrenaments també en les hores nocturnes. D'aquesta manera, el Club de Patinatge de Velocitat pot fer servir la instal·lació un major nombre d'hores a l'hivern. De fet, la pista s'utilitza actualment de dilluns a dijous, entre les 18.00 i les 20.00 hores, per a les pràctiques de les diferents categories que conformen l'escola del club, així com per a les patinadores i patinadors sénior.

 

L'Ajuntament de Paiporta ha invertit en aquest nou enllumenat 36.215,30 euros (IVA inclòs), que se sumen als 172.255 euros destinats a la seua construcció. La pista compleix totes les normatives per a acollir competicions d'àmbit nacional i, de fet, a la Comunitat Valenciana sols n'hi ha tres més amb aquestes condicions: al poliesportiu de Beteró, a Benidorm i a Castelló. Aquestes condicions varen permetre a Paiporta acollir el Campionat d'Espanya de patinatge de velocitat el passat mes de maig.

 

Tot i que l'ús primordial d'aquesta pista correspon al Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta, la ciutadania en general pot accedir lliurement per al patinatge els dissabtes i diumenges de matí gràcies al conveni signat abans de l'estiu entre la institució i l'Ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Paiporta