PP Paiporta: "La tinenta d'alcalde ha de centrar les seues crítiques en Marzá i Puig pels seus incompliments”

Dijous, 06 Febrer 2020 11:34 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Paiporta-VAL Vist 77 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Vicente Ibor Vicente Ibor

El PP de Paiporta ha suggerit a la portaveu del PSPV de Paiporta, Maribel Albalat, que comence a reclamar davant la Conselleria d'Educació els nombrosos incompliments amb la comunitat educativa “i deixe d'intentar defensar a una Conselleria que es burla de Paiporta".

 

El portaveu del PP de Paiporta, Vicente Ibor, ha recomanat a Maribel Albalat que “deixe de criticar a l'oposició per fer el seu treball i que comence a exigir a la Generalitat que faça front a les seues obligacions i a les seues promeses amb els centres escolars i amb la comunitat educativa de Paiporta”.

 

“En això hauria de gastar el seu temps la portaveu socialista i el seu regidor d'Educació. A demanar a Marzá i a Puig, que per cert és del seu partit, que es posen a la feina i donen solucions als problemes de Paiporta”, segons el portaveu popular.

 

Ibor ha recordat que les crítiques del PP “van cap al consistori per la seua falta d'interés, però sobretot cap a la Conselleria que ens té completament abandonats. Si volen, anem amb ells de la mà on siga per a reclamar el que necessita la comunitat educativa de Paiporta. Però que ho reclamen, que ho exigisquen, que ho demanen".

 

Ibor va recordar que el PP “no busca cap minut de glòria. El nostre únic objectiu sempre ha sigut millorar les condicions educatives dels nostres veïns. L'IES Andreu Alfaro, el CEIP Lluís Vives, el CEIP Rosa Serrano, la nova Escola d'Adults, la nova biblioteca i l'aulari de l'Escola d'Idiomes, són mostres del nostre treball durant els huit anys que vam estar al capdavant del consistori”.

 

Finalment, el portaveu ha afirmat que "malgrat que Albalat i els seus socis de Govern es consideren els màxims defensors de l'Educació Pública, la realitat és ben diferent, perquè a Paiporta no han fet res durant quatre anys per a millorar els col·legis públics en eternitzar actuacions que ja estaven previstes fa anys i finalment ser incloses en el Pla Edificant".

 

Com a exemple d'aquests retards, el PP recorda el canvi complet de la instal·lació elèctrica del CEIP Jaume I "que ja estava previst per Educació quan Marzá va entrar a dirigir la Conselleria i que hui dia segueix igual".

 

Informa Nou Horta. Paiporta

 

Modificat el Dijous, 06 Febrer 2020 11:35