Continua la neteja i desinfecció massiva a Paiporta amb actuacions a 105 carrers en l’última setmana

Divendres, 22 Mai 2020 14:39 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 132 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta manté el reforç en la neteja amb aigua a pressió de vials, places i zones sensibles del poble i, en l’última setmana, operaris i operàries de la brigada municipal i l’empresa pública de serveis ESPAI han actuat sobre 105 carrers de la localitat.


Des de l’inici de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19, tres cubes fan torns de matí i vesprada per a mantindre la intensitat en la neteja i, d’aquesta manera, reduir la possibilitat de contagi. Les actuacions es reparteixen per tots els barris de la localitat.


El consistori, a més, porta a terme una neteja, higienització i desinfecció més intensiva i específica a les zones de contenidors de tot tipus, per tractar-se d’àrees per on passen un gran nombre de persones, així com a la porta de l’ambulatori, altra zona sensible del poble sobre la qual s’actua a diari.


A la neteja de voreres, carrers i places, també se sumen altres accions com la neteja freqüent de les fonts de les places i les voreres properes als comerços que estan oberts en aquesta fase 1 de la desescalada.


La neteja es realitza amb un bactericida dissolt en aigua amb una concentració de l’1%, així com amb hipoclorit de sodi amb una concentració del 0,1%, és a dir, lleixiu.


Aquesta intensificació en la neteja amb aigua a pressió, la higienització i la desinfecció es mantindrà a aquest nivell mentres estiga vigent l’estat d’alarma i declarada l’alerta sanitària.

 

Informa Nou Horta. Paiporta