Paiporta treballa per a obrir la piscina lúdica d'estiu a meitat de juliol

Dijous, 25 Juny 2020 13:20 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 108 vegades

La Regidoria de Joventut i Esports treballa els últims dies per a obrir la piscina lúdica d'estiu de Paiporta a meitat del pròxim mes de juliol. D'acord amb les últimes directrius marcades per les autoritats sanitàries per a previndre contagis del coronavirus Covid-19, l'aforament de la piscina estarà limitat, hi haurà dos torns (matí i vesprada), i la reserva i compra d'entrades es realitzarà únicament per internet.


El personal de la Regidoria d'Esports i el Servei Municipal d'Esports (SME) es manté alerta davant de qualsevol canvi en la normativa per a elaborar el protocol i posar en marxa la instal·lació amb totes les garanties de seguretat. En els pròxims dies es portaran a terme treballs de desinfecció de tots els elements de l'entorn, els jocs i la pròpia piscina. També en els pròxims dies, l'SME donarà a conéixer tots els detalls relatius a la restricció d'aforament i les normes que hauran de seguir les persones usuàries.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.