Entregats els 10 xecs de la campanya 'Torna a l'escola amb el comerç de Paiporta'

Dimecres, 14 Octubre 2020 15:33 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 234 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d'Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, han entregat aquest dimecres els 10 xecs de la campanya 'Torna a l'escola amb el comerç de Paiporta', impulsada per l'àrea d'Economia amb l'objectiu de fomentar el consum en els comerços de proximitat durant els mesos d'agost i setembre, de cara a la tornada a l'activitat lectiva.


Durant aquests dos mesos, totes les persones que han realitzat compres als comerços adherits a la campanya han reomplit uns cupons i han participat en el sorteig de 10 xecs de 50 euros per a comprar en els propis comerços locals. Entre els negocis participants hi havia sabateries, papereries, llibreries, òptiques, botigues de roba, de calcer o d'electrodomèstics, entre d'altres.


Per a l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, “els comerços de proximitat són fonamentals per a la vida social i econòmica de Paiporta, i des de l'Ajuntament consolidem aquesta campanya i en crearem de noves per a que senten tot el nostre suport, especialment en uns temps tan difícils com els actuals”.


La regidora d'Economia, Beatriz Jiménez, ha afegit que “tot i la incertesa sobre l'inici de curs, calia tirar endavant la campanya per a que la ciutadania de Paiporta tornara a confiar en els comerços que tenen baix de casa, que són els que enforteixen l'economia local, creen llocs de treball de qualitat i fan possible que els beneficis derivats del consum de productes per a la tornada a l'escola es quede al nostre poble”.

 

Informa Nou Horta. Paiporta