Paiporta incorpora 18 persones gràcies al fons Ecovid de Labora

Dimecres, 23 Desembre 2020 10:24 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta ha incorporat aquest dimarts 18 persones gràcies al programa Ecovid, impulsat per Labora (antic SERVEF) per a mitigar els efectes sobre el mercat laboral de la situació actual de pandèmia.


El programa, gestionat per la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç, ha comptat amb una subvenció de 227.000 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.


Les treballadores i els treballadors han sigut rebuts a primera hora del matí al saló de plens per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora d’Economia, Beatriz Jiménez, i altres membres de l’equip de govern, que els han donat la benvinguda.

 

La tasca de les persones que s’han incorporat serà reforçar àrees com la neteja vial i de dependències, tot i que també hi ha personal destinat a altres departaments que requerien ajuda.


La preselecció de candidates i candidats a formar part del programa Ecovid l’ha realitzat Labora. L’acció està encaminada a persones amb 30 anys o més, inscrites en Labora des de la declaració de l’estat d’alarma i, de manera preferent, que s’hagen quedat en situació de desocupació durant el període de pandèmia.

 

Informa Nou Horta. Paiporta