L’Ajuntament de Paiporta posa a disposició del centre de salut dependències municipals per al procés de vacunació

Dilluns, 15 Febrer 2021 14:24 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 129 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Paiporta ha enviat una carta al coordinador del centre de salut de la localitat per a oferir dependències municipals de cara al procés de vacunació de la població.


En la missiva, signada per l’alcaldessa, Isabel Martín, el consistori posa a disposició de les necessitats sanitàries llocs propers al centre de salut com l’Espai Paiporta Conviu, la sala annexa del Museu de la Rajoleria o L’Auditori, on ja es va portar a terme la vacunació de la grip comuna després de l’oferiment de l’Ajuntament. Fins i tot es podria habilitar un espai com el poliesportiu.


A partir d’ara, seran ja els criteris sanitaris i de logística els que ajudaran a decidir el lloc on portar a terme la vacunació.


Així mateix, en la carta, la dirigent paiportina reitera el seu oferiment de màxima col•laboració i coordinació amb l’Ajuntament, bé a través d’ella o del regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut, Rafa Gadea.


“És fonamental agilitzar al màxim el procés de vacunació, portar-lo a terme en condicions de màxima seguretat i sense entorpir la marxa normal de l’atenció primària”, ha explicat l’alcaldessa, que ha qualificat el treball conjunt amb el centre de salut com “exemplar”.


En aquest tram decisiu de la pandèmia “continuarem treballant colze a colze amb els professionals sanitaris per a que la vacunació es realitze en les millors condicions i la màxima comoditat i seguretat”, ha conclòs Martín.


Per al regidor de Sanitat, Rafa Gadea, “s’ha d’anticipar tota la logística que requerirà un procés de vacunació sense precedents, i des de l’Ajuntament estarem preparats per a posar tots els mitjans i facilitar-los la tasca als i les professionals que han de portar a terme el procediment”.


La Conselleria de Sanitat ha anunciat en les últimes dates que pròximament començarà la vacunació massiva per franges d’edat i per grups de risc. La intenció de l’Ajuntament és anticipar-se al moment en què comence el procés, i tindre tot a punt per a afavorir un bon ritme de vacunació i, per tant, d’immunització de la ciutadania de Paiporta.

 

Informa Nou Horta. Paiporta