Paiporta col·labora amb les associacions locals Aldis i Apahu amb la donació de material informàtic municipal en desús

Dilluns, 22 Febrer 2021 10:14 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 100 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres la cessió de divers material informàtic per a l’Associació Humanitària de Paiporta Apahu i l’associació Aldis.

 

Es tracta de material del departament d’Informàtica que ha quedat obsolet per a realitzar les tasques pròpies de l’administració local, però que pot tindre una segona vida en aquestes associacions.

 

“Tots els anys fem inventari al tancar exercici econòmic i, com a part de la consciència ecològica del nostre consistori, sempre tractem d’aprofitar i donar una segona vida al material en desús. L’any passat ja col·laboràrem amb aquestes associacions amb la donació de material i enguany tornem a atendre les seues peticions” ha manifestat la regidora d’Innovació, Mª Jesús López.

 

En concret, s’ha fet entrega a Apahu de sis torres i un portàtil, que arribaran en les pròximes setmanes als campaments sahrauís. Aquests equips serviran en part per a muntar una oficina completa a l’Associació Sahrauí de Víctimes de Mines (ASAVIM) i també per modernitzar i digitalitzar la gestió del centre de joventut i d’esport local. Per la seua part, Aldis ha rebut tres torres que serviran per a les activitats del seu alumnat.

 

Informa Nou Horta. Paiporta