Bon paper de la representació paiportina en l’Autonòmic de Taekwondo celebrat a Paiporta

Dimecres, 14 abril 2021 16:40 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El poliesportiu municipal de Paiporta va acollir el campionat Autonòmic Sènior de taekwondo, amb bons resultats per als i les esportistes locals. De fet, Lorena Cabel, Javier Chicote i Jorge Murillo es varen emportar la medalla d’or en les seues respectives categories, mentre que el còmput total de metalls per a esportistes de Paiporta va ascendir a set. La competició es va desenvolupar amb totes les mesures de seguretat sanitària per a evitar contagis de coronavirus.


La Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana, a més, va fer entrega d’una placa a l’Ajuntament de Paiporta en reconeixement per l’ajuda en l’organització, més encara tenint en compte les dificultats afegides per la pandèmia. L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, varen recollir el detall de mans del president de l’entitat, Guillermo Gijón.


A més de Lorena Cabel, Javier Chicote i Jorge Murillo, aquest últim, el club local PIAAM Paiporta, varen aconseguir pujar al pòdium Paula Temina, que va protagonitzar la final paiportina de -53 quilos amb Cabel, Clara Gea, plata en -73 quilos, Alicia Ibáñez, bronze en -49 quilos, i Blanca Sánchez, bronze en -46 quilos. També aquestes i aquests últims esportistes pertanyen al Club Deportivo PIAAM Paiporta.


Desenes d’esportistes arribats de clubs de tota la Comunitat Valenciana es varen reunir a les pistes cobertes de Paiporta, condicionades per a l’ocasió per la Federació de Taekwondo amb l’ajuda de personal del Servei Municipal d’Esports i el Club Deportivo PIAAM, amfitrió i organitzador. Les proves es varen desenvolupar amb total normalitat i un ambient de cordialitat i esportivitat, en una mostra més de la importància dels valors de l’esport i de recuperació de la pràctica esportiva en el període de desescalada.

 

Informa Nou Horta. Paiporta