S’Inicien les obres per a la construcció d’una nova Aula-Taller al Centre de Formació Municipal “Les Palmeres” a Picassent

Divendres, 28 Setembre 2018 12:53 Escrit per  Publicat en Picassent-VAL Vist 250 vegades

Fa només uns dies han començat les obres d'una nova aula taller al Centre de Formació Municipal Les Palmeres. Esta actuació municipal es desenvolupa dins del Pla formatiu del Taller d'Ocupació Les Palmeres III i la porten a terme 20 persones que conformen les dos especialitats formatives d'este taller: obra de paleta i soldadura.

Cal recordar que este taller està finançat pel Servef i l'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Formació, Ocupació i Promoció Econòmica i permetrà obtindre, a la finalització del curs, els certificats de professionalitat corresponents.

El nou programa mixt de formació i ocupació es va iniciar el passat 29 de desembre de 2017 i es desenvoluparà durant un any en estes instal·lacions municipals homologades pel Servef  que, en breu, comptaran amb esta nova aula que permetrà ampliar l'oferta formativa de noves especialitats de Certificats de Professionalitat homologades pel Servei Valencià d'Ocupació.

 

Informa Nou Horta. Picassent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.