Picassent crearà una comissió per a corregir la web oficial de l'Ajuntament i el seu escut heràldic a proposta de Cs

Dimecres, 07 Novembre 2018 10:57 Escrit per  Cs Picassent Publicat en Picassent-VAL Vist 203 vegades

El regidor de Ciutadans a Picassent, Juan Manuel Bernal, ha mostrat la seua “satisfacció” per l'aprovació unànime en el ple ordinari de l'Ajuntament de Picassent d'una moció presentada per Cs.

“Es tracta d'una iniciativa per a crear una comissió que estudie i corregisca el text actual sobre la història de Picassent en la web oficial de l'Ajuntament”, ha explicat Bernal al mateix temps que ha detallat que també “s'ha d'esmenar l'incorrecte disseny d'una part de l'escut heràldic i la sol·licitud a l'Arxiu de la Catedral de Salamanca del document històric més antic en el qual es fa referència a la localitat”.

Segons l'edil, “des de fa diversos anys, veïns de la localitat vénen advertint al consistori de nombrosos errors sobre fets importants de la nostra història, així com de restes arqueològiques oposades en punts del terme que haurien de ser analitzats per a determinar el seu possible valor patrimonial, sense que s'haja mostrat interès".

En aquest sentit, ha qualificat  “d’incoherent i irresponsable” aquesta actitud. Per contra, ha argumentat, “Cs va desenvolupar aquesta proposta després que alguns veïns van contactar amb nosaltres per a informar-nos”. 

No obstant açò, el regidor de Ciutadans ha afirmat que “no entén les explicacions del regidor de cultura manifestant que les dades exposades per aquests veïns no gaudien de credibilitat, quan tot va ser degudament justificat en el ple i fins i tot amb llibres i documents editats pel propi Ajuntament”.

“En les pròximes setmanes es constituirà la comissió, amb la presència de representants de tots els partits polítics i tècnics especialitzats en la matèria, que possibilite realitzar adaptacions perquè els veïns de Picassent coneguen fets de la seua història, els seus símbols i representacions culturals”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Cs Picassent

Modificat el Dimecres, 07 Novembre 2018 10:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.