Sedaví signa un conveni per a facilitar l’atenció piscopedagògica a l’alumnat del col·legi Sedaví

Dijous, 26 Octubre 2017 11:40 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 355 vegades

L'alcalde de Sedaví Josep Ferran Baixauli, amb els directors del Col·legi Sedaví José Julio Molina i Alejandra Molina, van signar un conveni per a facilitar l'atenció psicopedagògica a l'alumnat del centre, 2n cicle d'Educació infantil i Primària. Els alumnes de 3 i 4 anys seguiran sent atesos per la professional/tècnica del Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Segons explica la regidora d'Educació Filo Baixauli "L'ajuntament aposta, malgrat ser una competència impròpia, per l'equitat de tot l'alumnat/xiquets/tes del municipi. Després de trobar-se una necessitat evident en aquest servei". Aquest fet suposa que l'atenció a l'alumnat augmenta de 3 hores i mitja fins a quinze hores setmanals.

L'ajuntament, amb la col·laboració de la direcció del centre i l'AMPA, han treballat per aconseguir aquest conveni de col·laboració, on la psicòloga que s'incorpora te les següents funcions: l'atenció a la diversitat, orientació individual, assessorament grupal, col·laboració i coordinació en tasques d'intervenció logopèdica.

 

Informa Nou Horta. Sedaví

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.