Maria José Ruiz, fallera major de la AC Falla Bressol del Moble de Sedaví

Dimarts, 31 Octubre 2017 16:15 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 389 vegades

L'AC Falla Bressol del Moble de Sedaví va realitzar els diumenges 22 i 29 d'Octubre la presentació de les seues falleres majors en la Sala Canal. En primer lloc li va tocar el torn a la Comissió Infantil en la que la xiqueta Lucía López va ser presentada com a fallera major, acompanyada del president infantil Marc Sanchis, en un acte en el que Carla María Vicó va actuar com mantenedora i l'ajuntament va estar representat pel primer tinent d'alcalde José Francisco Cabanes i la regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta.

Diumenge passat es va celebrar la presentació de la falla major en la que el protagonisme va ser per a María José Ruiz en ser presentada com a fallera major acompanyada del president Fernando Hernica. En aquesta ocasió va ser l'alcalde Josep Ferran Baixauli qui va assistir en representació del consistori, mentre que la mare de Carla María Vicó, Mª Celeste Gamero, va actuar com mantenedora, en un esdeveniment que va comptar, igual que amb la presentació infantil, amb l'afecte i suport de diverses associacions locals, les altres falles de Sedaví, Sant Torquat i Nou Sedaví, i de l'Agrupació de Falles Quatre Carreres Sector 21, al que pertany Bressol del Moble.

 

Informa Nou Horta. Sedaví

Modificat el Dimarts, 31 Octubre 2017 16:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.