Exaltació de les Falleres Majors de Sedaví 2019

Dimecres, 17 Octubre 2018 13:16 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 166 vegades

Les Falles de Sedaví de 2019 donen el seu gran tret d'eixida amb un dels actes més emotius i protocol·laris de la festa, l'Exaltació de la Fallera Major, Noelia Mocholí Ortiz, i la Fallera Major Infantil, Carla Romero Rodríguez.

Organitzat per la Junta Local Fallera de Sedaví, el Saló Forsañ de Massanassa, abarrotat de centenars de veïns que no van voler perdre's l'esdeveniment, va anar l'escenari on el matí del diumenge 14 d'octubre es va escenificar la posada de llarg que suposa l'acte d'Exaltació de la Falleres Majors i les seues respectives Corts d'Honor.

Noelia, procedeix de la falla Nou Sedaví, i la seua Cort d'Honor, Anna Domingo López, de Sant Torquat, i Eva Hurtado Coronat , de Bressol del Moble. Respecte a la Fallera Major Infantil, Carla, i la seua Cort, Mireia Monterde Nevat, i Ana María Pittaluga Pérez, totes vénen de Bressol.

L'acte d'Exaltació, que va ser presentat per Carolina Rodriguéz-*Borlado, de la Junta Local Fallera de Sedaví, va començar amb la presentació de la Cort i les Falleres Majors, el lliurament d'Insígnies, de la Banda, d'un Diploma i un bell ram de flors. A continuació, Juan José Campayo, primer president de la Junta i mestre de l'IES Sedaví, va fer de Mantenedor i en el seu emotiu discurs va destacar el paper fonamental que el pare de la Fallera Major, Enrique Mocholí, va realitzar i va aportar al món faller del municipi, en ser pioner en els inicis de la falla Bressol, i posteriorment participe en la creació de Nou Sedaví.

Tot seguit, l'Alcalde, Josep Ferran Baixauli, va fer lliurament a les Falleres de la Insígnia de l'Ajuntament i va animar en el seu discurs al fet que totes elles gaudisquen al màxim i celebren amb orgull tots i cadascun dels moments que viuran al llarg del seu regnat.

El següent acte protocol·lari va ser la recepció de les associacions de Sedaví i de les Juntes Locals dels pobles veïns. Ja per a finalitzar, es va cantar l'Himne de la Comunitat Valenciana.

Després de finalitzar l'Exaltació, la major part d'assistents, entre convidats i membres de la Corporació Municipal, van celebrar un menjar de germanor que va posar el punt final a un brillant esdeveniment.

 

Informa Nou Horta. Sedaví

Modificat el Dimecres, 17 Octubre 2018 13:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.