Cs de Sedaví aconsegueix que s'aprove l'elaboració d'una enquesta de qualitat sobre els serveis públics

Divendres, 01 Febrer 2019 13:43 Escrit per  Cs Sedaví Publicat en Sedaví-VAL Vist 176 vegades

El portaveu de Ciutadans (Cs) de Sedaví, Javier Crespo, ha destacat l'aprovació ahir en Ple d'una moció per a “instar al govern local a elaborar i publicar una enquesta de qualitat sobre els serveis públics municipals”.

 

Crespo ha explicat que “no tenim dades reals sobre la magnitud dels problemes de Sedaví, així com el grau de satisfacció i millora de cadascuna de les àrees municipals”. Per això, ha esgrimit, “és necessari un estudi que permeta establir prioritats i ser més objectius en la destinació dels recursos municipals”.

 

“Aquesta enquesta fomenta la participació ciutadana alhora que demostra l'interés dels grups polítics per l'opinió de la ciutadania”, ha argumentat. Segons l'edil, “els resultats seran publicats en el portal de la transparència de la web municipal, i les conclusions seran molt útils per al full de ruta dels governs, especialment en l'inici de les legislatures”. 

 

En aquest sentit, ha concretat, “hem proposat la seua posada en marxa en l'inici de la següent legislatura, amb consignació de partida pressupostària per a 2019”. A més, ha indicat que “serà necessari destinar tots els mitjans possibles per a fomentar la participació ciutadana amb la publicitat de la iniciativa durant enguany”.

 

 

Informa Nou Horta. Cs Sedaví

Modificat el Divendres, 01 Febrer 2019 13:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.