Sedaví instal·la desfibril·ladors en dependències municipals de gran afluència

Dilluns, 11 Febrer 2019 11:34 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 118 vegades

Sedaví ha instal·lat dos desfibril·ladors a les zones de l’Ajuntament de la localitat i el poliesportiu. Es tracta de dos llocs de gran freqüentació pel veïnat del poble.

 

Es tracta de dos desfibril·ladors semiautomàtics, és a dir, de fàcil utilització. Estos indiquen les seues instruccions d’ús de manera visual i sonora. 

 

Diversos treballadors de l’equip municipal han sigut formats per poder donar un millor servei en cas de parada cardíaca a través de maniobres de reanimació cardiopulmonar i primer auxilis.

 

Joan Baixauli, regidor de Seguretat Ciutadana, Personal i Noves Tecnologies, ha assegurat que aquestes zones cardioprotegides se sumen a la iniciativa iniciada al mes de juliol del 2018 quan es va dotar als cotxes de policia amb equips DESA, com els que s’han instal·lat al consistori i el poliesportiu.

 

“La finalitat és poder reduir el temps de resposta en parades cardíaques, ja que cada minut compta per salvar una vida”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana.

 

 

Informa Nou Horta. Sedaví

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.