Taula redona per a la recuperació económica industrial i comercial del l’Horta Sud “Sedaví es mou”

Dimecres, 27 Novembre 2019 14:17 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 196 vegades

El Saló Gremial de l'Agrupació Musical Santa Cecilia de Sedaví va acollir ahir dimarts la taula redona per a la recuperació econòmica industrial i comercial de l'Horta Sud “Sedaví es mou”.

 

La reunió presidida per la presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud Eva Sanz i per l'alcalde de Sedaví i vicepresident també de la Mancomunitat José Francisco Cabanes, va comptar amb la presència dels presidents de ACESE Germán García, Foro Empresarial de l'Horta Sud/AESI José Durán, d'Unió Gremial Francesc Ferrer, de ACYPAL Mauro Lorenzo, Entitat de Conservació del Parc Tecnològic Antonio Alagarda, de Asimanises José González, de l'Associació Empresarial de Torrent Laura Catalá i de AECA Inma Vela; el gerent de FEPEVAL Diego Romá, el coordinador del Foro Empresarial Horta-Sud Francisco Pons, els regidors d'Hisenda i Urbanisme Santiago Sánchez i Comerç i Mercats Pascual Puchades, el portaveus municipals del PP Raúl Hellín i Vox Juani Aguado, el representant de Compromís Joan Baixauli i el AEDL Francisco Román.

 

Els actors comercials i empresarials de la comarca van debatre temes d'interés comú entorn d'establir sinergíes que milloren l'activitat comercial i industrial industrial dels polígons, el xicotet comerç i zones comercials de la nostra comarca, així com la mobilitat en el marc de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

 

Informa Nou Horta. Sedaví 

Modificat el Dimecres, 27 Novembre 2019 14:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.