PP Sedaví anuncia que donaran a Càritas l'assignació del Grup Municipal i el que perceben els seus regidors

Dimecres, 08 abril 2020 11:44 Escrit per  PP Sedaví Publicat en Sedaví-VAL Vist 113 vegades

Segons el portaveu del grup popular, Raúl Hellín “en aquests difícils moments és quan els representants públics hem de fer un pas avant i donar exemple aportant el que siga a les nostres mans, sobretot pensant en els que més ho necessiten”

 

Actualment els regidors no estan percebent cap quantitat, ja que han sigut suspeses durant el mes de Març les Comissions i Plens, sent només l'alcalde el que rep un salari.

 

Però segons indica el portaveu dels Populars de Sedaví, Raúl Hellín “l'assignació del Grup Municipal l'aportarem ja i quant es reprenga l'activitat es farà efectiva la donació a Caritas del 100% del que perceben cadascun dels regidors durant aqueix mes.”

 

L'edil popular ha manifestat que la iniciativa, dins de les múltiples mostres de solidaritat de les quals està donant mostra la societat espanyola, és una manera de visibilitzar des de les institucions “la necessària col·laboració en aquests complicats moments amb accions concretes”.

 

Així mateix, desitgen que aquesta iniciativa del Partit Popular de Sedaví siga seguida per molts altres a tots els nivells i que ajude a pal·liar, almenys mínimament, les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica causada pel COVID-19 en el municipi i sobretot en els quals més el necessiten.

 

Informa Nou Horta. PP Sedaví

Modificat el Dimecres, 08 abril 2020 11:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.