El PP de Sedaví proposa mesures per a minorar l'impacte del coronavirus

Divendres, 08 Mai 2020 17:23 Escrit per  PP Sedaví Publicat en Sedaví-VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El grup municipal del Partit Popular ha presentat un pla socioeconòmic que recull mig centenar de mesures per a disminuir l'impacte del coronavirus. Aquestes mesures complementen les ja presentades pel grup municipal el passat 17 de Març, en l'inici de la crisi, i que segons ha explicat el portaveu del grup municipal, Raúl Hellín, es proposaran en la comissió que es va aprovar crear el passat ple municipal del mes d'abril.

 

Segons Hellín "actualment estem en fases de desescalada, per tant, és urgent que s'aproven mesures per part de l'Ajuntament que transmeten seguretat i confiança tant a les famílies com als comerços i empreses".

 

Entre les mesures que s'han recollit destaquen un pla d'ajudes directes destinades als autònoms i PIMES que tinguen suspesa la seua activitat amb disminució d'ingressos o que hagen vist reduïts els seus ingressos en un 75%, l'Exempció de la taxa de terrasses de bars i restaurants per a l'exercici 2020, l'ampliació dels metres de terrassa aprovats per a tots aquells locals sempre complint els paràmetres de distància social i elevar la bonificació actual de 3% al 5% en la domiciliació de tots els rebuts de l'IBI per al pròxim exercici fiscal.

 

Entre les mesures socials, destaquen algunes com la d'ampliar les ajudes de material escolar i llibres per al pròxim curs 2020-2021, millorar la partida destinada a foment d'ocupació i impulsar Tallers d'Ocupació Locals incentivant la contractació de persones que es troben en desocupació, en ERTES i fixos discontinus l'activitat dels quals es trobe suspesa.

 

També s'inclouen una sèrie de mesures de caràcter higienicosanitari per a frenar la propagació del virus i de suport al comerç local per al desenvolupament de les actuacions que se'ls exigixen per a complir la normativa sanitària com són aprovisionament de guants, gels desinfectants i termòmetres digitals per a tots ells.

 

Hellín ha recordat que de la mateixa manera que s'ha fet al llarg de totes aquestes setmanes de crisi sanitària, "el Grup Municipal del Partit Popular reiterem la nostra total disposició i col·laboració amb l'equip de govern en relació amb la crisi del COVID-19 que patim; i en aquest sentit, confiem que la pròxima reunió de treball ens permeta avançar en mesures que s'aconseguisquen minorar l'impacte del coronavirus en la nostra ciutadania".

 

Informa Nou Horta. PP Sedaví

 

Modificat el Divendres, 08 Mai 2020 17:25