L’Escola d’Adults de Sedaví adapta les seues classes a les mesures del coronavirus

Dimarts, 06 Octubre 2020 13:49 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 115 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Escola d'Adults de Sedaví ha adaptat les seues classes a les recents mesures del coronavirus amb un nou protocol d'higiene i seguretat, tant per a l'alumnat com per al professorat del centre.

 

Les activitats que es realitzaran enguany són: formació bàsica (alfabetització, educació de base i graduat de secundària), accés a la universitat, castellà per a immigrants, preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià”, informàtica (inici i perfeccionament), dibuix i pintura, anglés i teatre.

 

La data de matrícula va finalitzar amb la majoria de les classes completes. En alguns grups com graduat de secundària, accés a la universitat, castellà per a immigrants (matins i vesprades), valencià elemental, informàtica de perfeccionament, dibuix i teatre, encara es pot sol·licitar plaça per a aquest curs.

 

L'any anterior, el 90% dels alumnes que es van presentar a l'accés a la universitat, van aprovar l'examen, en canvi, l'alumnat de valencià encara no s'ha examinat de les proves per la pandèmia. De nou, si enguany s'haguera d'interrompre la formació presencial, les classes es realitzarien de manera telemàtica.

 

Les mesures de seguretat aplicades a l'escola, són les que regeixen en la normativa educativa. Els alumnes hauran d'acudir a l'hora indicada en l'horari d'inscripció, d'un en un i mantenint la distància de seguretat. Hauran de netejar les soles de les seues sabates en la zona indicada i llavar les seues mans amb l'hidrogel, del qual també disposen per a netejar el material d'ús comú. És obligatori l'ús de la màscara en totes les classes. El corredor, té senyalitzacions per a indicar l'ordre de circulació. S'han instal·lat panells per a separar al professor de l'alumnat, i al bany s'ha d'entrar individualment. Les classes són d'un màxim de quinze alumnes per a mantindre la distància i el personal de neteja ha extremat la higiene en el centre. Les eixides de l'escola es realitzaran d'idèntica manera. Es recomana que l'alumnat no es quede a la porta de l'escola en finalitzar les classes.

 

L'Escola d'Adults actualment compta amb un alumnat molt heterogeni, amb edats compreses entre els 18 i els 87 anys i el seu propi Consell Escolar, encara que a causa de la pandèmia del Covid-19, té paralitzades fins a un altre avís les activitats socioculturals.

 

Informa Nou Horta. Sedaví