Sedaví concedeix ajudes per a comerços, autònoms i microempreses

Dilluns, 09 Novembre 2020 12:56 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 119 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Sedavi a través de la regidoria de comerç ha posat en marxa les ajudes per a comerços, autònoms i microempreses, amb un termini de presentació de sol·licituds que finalitza el pròxim 23 de novembre, i que pretenen sufragar fins al 70% de les despeses amb motiu d'adaptació a la pandèmia de la COVID-19 amb un límit màxim de 500 euros.

 

Dins dels requisits per a ser beneficiari d'aquestes ajudes, el negoci ha de tindre la seua raó social i ubicació física en el municipi i tindre despeses demostrables, amb les corresponents factures, d'adaptació del negoci a la pandèmia (desinfeccions, pantalles protectores i EPIs, adaptacions tecnològiques, etc…), estar al corrent dels pagaments amb Hisenda i la Seguretat Social i estar exclòs per al cobrament de subvencions.

 

A més els emprenedors autònoms que hagen creat una empresa durant l'any 2020, optaran a una ajuda màxima de 1000 euros per negoci que podrà incrementar-se en 500 euros per a negocis que s'establisquen en el Mercat Interior Municipal.

 

Per a ser beneficiaris d'aquestes ajudes, el negoci ha de tindre la seua raó social i ubicació física a Sedaví i han d'haver-se constituït com a empresa durant el 2020 fins al 23 de novembre, data de finalització de presentació de sol·licituds, quedant exclosos els autònoms de professions liberals, els dependents i aquells que no estiguen al corrent dels pagaments amb Hisenda i Seguretat Social i els exclosos per a percebre subvencions.

 

Les sol·licituds, en tots dos casos, es realitzaran a través de la Seu Electrònica, adjuntant documentació identificativa del negoci i el seu titular (de l'autònom i del negoci, en el cas d'emprenedors autònoms i de la seua alta en el cens en Hisenda), justificant de titularitat del compte bancari i les factures acreditatives per al cobrament de la subvenció.

 

Les subvencions es concediran fins a esgotar el crèdit disponible, segons l'ordre en què es completen els expedients. Per a més informació, els interessats poden visitar la pàgina www.sedavi.es/va/page/ajudes.

 

Informa Nou Horta. Sedaví