Finalitza el programa "Juntos Somos Capaces" a Silla

Dimecres, 26 Juliol 2017 09:32 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 966 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat 18 de novembre es va celebrar a Silla la signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Centre Ocupacional TOLA amb la finalitat de què ambdues entitats participaren en el programa d'inserció laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental "Junts Som Capaces", que promou Fundació MAPFRE des de 2010.

Gràcies a aquest acord, 3 joves del Centre Ocupacional Tola han realitzat pràctiques durant 5 mesos a l'Ajuntament, que els han permés adquirir habilitats i experiència en els treballs i tasques pròpies de les diferents dependències d'aquest Consistori.

Fins al moment, el programa "Junts Som Capaços" ha fet possible que un total de 3.725 empreses col·laboren activament amb aquesta iniciativa, facilitant la formació d'1.982 persones i la inserció laboral de 2.303 persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

L'Ajuntament de Silla ve demostrant de manera continuada el seu gran compromís amb les persones més vulnerables, recolzant diferents actuacions a favor de les mateixes tant en l'àmbit laboral, com en el de l'habitatge, l'educació, l'alimentació o la salut.

Per la seva banda, el Centre Ocupacional Tola duu a terme des de fa 33 anys, diferents programes formatius, psicològics, i culturals amb l'objectiu d'aconseguir la integració social i laboral d'aquestes persones.

Vicent San Ramón, responsable de la unitat de formació i orientació del centre ocupacional TOLA, ha destacat que "l'experiència ha estat molt positiva, per ambdues parts, així com els informes dels tècnics són favorables. Això ens reforça la nostra confiança amb el projecte, i la il·lusió per continuar treballant perquè la societat conega la capacitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals"

 

Informa Nou Horta. Silla

Modificat el Dimecres, 26 Juliol 2017 09:39