Ciutadans de Silla proposa la creació d'un museu de la Dansa del Porrots

Divendres, 22 Juny 2018 13:46 Escrit per  Cs Silla Publicat en Silla-VAL Vist 976 vegades

Ciutadans (Cs) de Silla ha registrat una moció “per a  que es cree un museu de la Dansa del Porrots”, ha explicat el portaveu Juan Fuster.

“Volem que l'edifici conegut com a ‘casal del parc’, que porta 8 anys inacabat siga la seu del museu” ha declarat Fuster alhora que ha destacat que “apostem per què en compte de que continue deteriorant-se i propicie el vandalisme, siga un lloc per a difondre el nostre patrimoni cultural”.

L'edil ha recordat que “la Dansa del Porrots és un dels símbols més emblemàtics de Silla i que fa dos anys el ple va aprovar per unanimitat sol·licitar que siga declarat BIC (Bé d'Interés Cultural)”. “El casal, hui en dia abandonat, seria un lloc ideal no sols per al museu sinó també com a local perquè l'associació de la Dansa guarde els vestits, assage...”, ha subratllat.

Per la seua banda, el president de l'associació, Abelard Hernández, ha indicat que “esta proposta és un somni. Tot el poble estaria orgullós de tindre protegida la seua joia i més ara que s'està treballant de valent perquè siga declarada BIC”. Per això, el regidor de Cs, Juan Fuster, espera que “la moció, que també insta a l'Ajuntament a demanar ajuda econòmica a la Diputació i a Conselleria per a la construcció, reba el suportsuficient i s'aprove en el pròxim ple”.

 

 

Informa Nou Horta. Cs Silla

Modificat el Divendres, 22 Juny 2018 13:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.