Torrent celebra el Dia Europeu sense Cotxes

Divendres, 22 Setembre 2017 14:55 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 413 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Setmana de la Mobilitat de Torrent arriba al seu equador amb la celebració del Dia Europeu Sense Cotxes. Este matí, els ciutadans i ciutadanes estaven convidats a desdejunar, amb l'única condició que s'acostaren al carril bici de Torrent a València, a peu, amb bici o patinet. A més, se'ls ha fet lliurament d'un exemplar gratuït del periòdic Levante - EMV, col·laborador en esta activitat.

Per a motivar a la ciutadania al fet que no utilitzen els seus cotxes i es decanten per un transport més sostenible, TorrentBus és gratuït, des dels dies 16 al 24 de setembre, per a tots aquells i aquelles que desitgen utilitzar els seus serveis. El Metro també oferix realitzar trajectes, durant el dia d'avui, de manera totalment gratuïta.

Una altra de les activitats realitzades per a conscienciar l'ús de transports menys contaminants, ha sigut la conferència "Mou-te per Torrent: espai públic i participació", celebrada ahir a la vesprada. La xarrada, que va tenir lloc en el saló d'actes de la Casa de la Cultura, va estar a càrrec de Joan Olmos, professor d'Urbanisme i Elena Azcárrega, arquitecta urbanista i paisatgista.

La programació continua esta nit amb una activitat per a descobrir la comarca amb bici: Bicinit. I demà, el Col·lectiu Soterranya obri les portes de la seua associació per a fomentar la mobilitat sostenible, mitjançant projeccions, a les quals poden assistir tots els veïns i veïnes.

I per a acabar la setmana, el diumenge al matí tindrà lloc un ciclepasseig pels carrers de Torrent. Enguany amb la novetat de poder assistir, no solament amb bicicleta, sinó també amb patins. Les inscripcions es realitzaran en la plaça Moralets a partir de les 10 h.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Divendres, 22 Setembre 2017 14:57