Torrent prepara el dispositiu de seguretat especial per als actes del Nou d’Octubre

Divendres, 06 Octubre 2017 17:59 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 660 vegades

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, s'ha reunit amb Policia Nacional i Policia Local, per a preparar el dispositiu especial de seguretat per a la festivitat del Nou d'Octubre. L'operatiu se centra a reforçar els mitjans de seguretat en funció de l'afluència de públic per a atendre el pla de prevenció i protecció ajustat al desenvolupament dels actes organitzats.

L'objectiu d'esta reunió és treballar de forma conjunta, coordinada i, fixar els protocols d'actuació en els diferents esdeveniments que es desenvoluparan en els pròxims dies. També s'ha aprofitat la trobada per a millorar l'eficàcia i operativitat dels dos cossos en el treball del dia a dia.

Castillejo, a més de manifestar, una vegada més, la seua confiança en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat perquè, "tots els actes es desenvolupen i puguem gaudir de la festivitat amb total normalitat", ha volgut ressaltar també i, valorar, "el gran treball que sempre desenvolupen al servei públic garantint la llibertat i seguretat de les ciutadanes i ciutadans", ha precisat el Regidor.

A més, Bombers i Protecció Civil s'han desplaçat fins a la zona de la Torre i han fet una valoració dels riscos de cara a la cremà i a l'espectacle pirotècnic que tindran lloc el 9 d'octubre, protegint el monument amb dues torres vestides amb lones ignífugues.

D'igual manera s'habilitaran dues zones a les portes de la Casa de la Cultura –a la qual es podrà accedir fins a les 19:30 hores- i en l'Antic Mercat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir de la processó cívica i la cremà de la falla 'Renaixement', que posarà el colofó a la III Setmana Cultural del 9 d'Octubre.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 06 Octubre 2017 18:01