Torrent fomenta el comerç local amb la campanya ‘Comercio de proximidad, Alimentos de calidad’

Dimarts, 24 Octubre 2017 15:18 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 579 vegades

L'ajuntament de Torrent, través de l'empresa municipal IDEA'T, ha dissenyat la campanya 'Comercio de proximidad, Alimentos de calidad'; una iniciativa que fomenta la compra en els comerços locals pertanyents al sector de l'alimentació. Des del 16 al 31 d'octubre, els ciutadans i ciutadanes que realitzen les seues compres en els comerços adherits rebran diferents premis.

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha destacat la importància d'este tipus d'iniciatives que es desenvolupen des d'IDEA'T "posat que és una bona manera de recolzar i fomentar la compra en els nostres comerços i fomentar l'economia local, ja que a més d'una bona atenció, directa i professional, per part dels i les comerciants, ens possibilita a adquirir un gran ventall de productes molt variats i de gran qualitat".

La campanya consisteix en tres accions promocionals que es realitzaran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. La primera fase, del 16 al 31 d'octubre, consisteix en un 'Rasca y Gana' per part dels comerços que regalen en realitzar una compra. Amb estes targetes, els clients i clientes podran guanyar diferents premis, com a bosses de la compra, carros, a més de productes i descomptes dels mateixos comerços.

En la segona etapa, del 2 al 30 de novembre, se sortejaran 40 € al dia per a gastar en les tendes adherides a la campanya. El nombre, que apareix en la targeta de 'Rasca y Gana', que es va lliurar durant el mes d'octubre, es convertirà en una participació per al sorteig de l'ONCE, i si este coincideix amb les quatre últimes xifres d'algun dels sorteigs que se celebraran de dilluns a divendres des del 2 al 30 de novembre.

Quant a l'última acció de la campanya, que tindrà lloc de l'1 al 22 de desembre, per cada compra en el comerç de proximitat es regalaran participacions per al sorteig que se celebrarà el dia 22 de desembre en l'ajuntament. Els premis són cistelles de nadal; cofres vips, que inclouen premis amb escapades de finalització de setmana; i lots de productes per a cuidar la pell.

"Intentem fidelitzar als clients actuals, als quals ja compren en els comerços torrentins; però sobretot atraure a nous clients i crear nous hàbits de consum entre els ciutadans de Torrent", ha assenyalat Campos.

En esta ocasió, l'Ajuntament de Torrent i IDEA'T han comptat amb la col·laboració de Caixa Rural Torrent i Nievina.

Poden consultar-se les bases i els comerços adherits a la campanya en el següent enllaç: https://torrent.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/comercio-proximidad-alimentos-calidad

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dimecres, 25 Octubre 2017 18:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.