Més de 500 xiquets lluiran l'escut del Torrent CF aquesta temporada

Dijous, 26 Octubre 2017 15:23 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 288 vegades

El camp de Sant Gregori va acollir ahir a la vesprada presentació dels equips i cos tècnic que competirà enguany amb l'escut del Torrent C.F. El club format per vuit categories, des de querubins fins al primer equip, explicarà aquesta temporada amb un total de 34 equips.

Aquest esdeveniment va comptar amb la presència dels més de 500 xiquets que formen el club, el cos tècnic i la junta directiva, que van ser eixint d'un en un des del túnel de vestuaris fins a la pista. Enguany els espectadors van poder gaudir des de les graderies de la realització de l'esdeveniment a temps real, que podien visualitzar en les dues grans pantalles situades en la pista perquè no es perderen cap detall del que passava en el camp. 

La graderia del Sant Gregori estava totalment omple en aquesta festa de presentació de la temporada. No va voler faltar a aquest esdeveniment la regidora d'Esport, Nadia Marín i el regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, els qui van intervenir en l'acte, acompanyats per gran part de la corporació municipal. El món del futbol professional va estar representat en la presentació pel jugador torrentino, Pedro López, actual capità del Llevant O.D. 

El club torrentino, un dels quals major projecció té de la Comunitat, és des del passat any una de les escoles conveniadas pel València CF, en el marc del seu projecte Acadèmia GloVal, un programa esportiu format per tres àrees: rendiment, metodologia i àrea de captació, que permeten als joves torrentinos tenir una major projecció i oportunitats de destacar en el futbol.

El club treballa amb una metodologia basada en l'educació de valors i l'especialització en les diferents àrees, sent molt important per a ells el treball d'iniciació.

Sobre la base d'aquesta metodologia, el Torrent CF ha volgut posar l'accent en la necessitat del respecte en els estadis de futbol, sobretot des de les graderies. És per açò que el camp torrentino explicarà durant tota la temporada amb una tanca fixa dirigida als espectadors i pares amb el següent missatge: “Saps que és l'única cosa que vol escoltar el teu fill? Estic orgullós de tu, diverteix-te i gaudeix”.

Un recordatori per a eradicar aquest tipus de violència que desgraciadament s'instal·la cada vegada amb més freqüència en els camps de formació, el germen de la qual es conrea des de la graderies i que afecta directament a la formació com a jugadors dels xicotets. La regidora Nadia Marín, va apuntar en la presentació que “és un orgull que aquest club treballe diàriament per a fomentar el joc net i el respecte, des d'una formació esportiva amb una metodologia basada en valors com la companyonia, el treball en equip, el respecte per contra, etc. Volem que el camp del Sant Gregori siga un espai esportiu respectuós, eradicant qualsevol tipus de violència”.

El club torrentino comença així una temporada, esperem que omple d'èxits i alegries per a l'esport de la nostra ciutat, on regne l'esport, l'esforç i el respecte, en la qual tots els que ho formen i gaudeixen de jugar i veure el futbol demostraran el que és la #sangtaronja.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 26 Octubre 2017 15:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.