Torrent se suma a la campanya “Recicla els teus aparells”

Dimarts, 15 Mai 2018 14:40 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 103 vegades

Amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la importància de reciclar els aparells elèctrics i electrònics, Torrent s'ha sumat a la campanya “Recicla els teus aparells”; una iniciativa fomentada per la Generalitat Valenciana i en la qual participen diferents municipis de tota la Comunitat Valenciana. L'equip de recogedores i informadors, acompanyats de les seues bicicletes, han estat situats, durant dos dies, en dos punts que tenen un gran trànsit de vianants: la plaça Bisbe Benlloch i la plaça Unió Musical. 

Són molts els torrentinos i torrentinas que s'han acostat per a participar en aquesta campanya, garantint d'aquesta manera una correcte reciclatge dels aparells elèctrics i electrònics. La regidora de Medi ambient, Inma Amat, va anar de les primeres a acostar-se a les bicicletes i interessar-se per aquest programa que ajuda a la conservació del medi ambient i educa a la ciutadania en el correcte reciclat. A més, tots els que han col·laborat en aquesta iniciativa han rebut un grata amb regal assegurat, com a motxilles, mòbils o televisions.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 15 Mai 2018 14:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.