El PP de Torrent lamenta que es desentenguen els dubtes i queixes dels veïns per les obres del carrer Verge del Olivar

Divendres, 20 Juliol 2018 08:34 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 147 vegades

El Grup Popular s'ha reunit amb veïns del carrer Verge del Olivar per a parlar sobre els dubtes i atendre les queixes que tenen sobre les obres que s'estan duent a terme en el carrer. Obres que haurien d'haver començat en 2016 però que s'han iniciat, dos anys després.

Les obres de reurbanització d'aquest carrer del centre històric de Torrent van començar el 26 de juny, els veïns s'han queixat al PP perquè “l'alcalde ens va citar el dia d'abans de l'inici de les obres, per a tenir una reunió amb tots els veïns, avisant al migdia que la reunió seria a la vesprada, a la mateixa hora que jugava Espanya”, per la qual cosa els veïns creuen que s'havia de “perquè fórem molt pocs a la citada reunió”. Alguna cosa que no va ocórrer, ja que els veïns sí van assistir massivament a la reunió amb l'alcalde, en la qual aquest “va descarregar tota la responsabilitat en la directora de l'obra, i que així, no acudim ni a l'alcalde ni a la regidora, per a expressar els nostres dubtes o queixes que pogueren sorgir”, afirmen aquests veïns.

Els veïns temen que les obres que s'estan realitzant, anul·len algunes de les eixides de pluvials cap al Safranar, que es van construir després de les inundacions de 2012 i que han resultat satisfactòries. “amb les obres que va realitzar el PP, es va acabar amb el pantà que es formava en el carrer cada vegada que queien quatre gotes i que durant dècades ha inundat baixos” afirma un dels veïns.

Aquests veïns han alertat als populars que “hem vist com s'han anul·lat algunes de les canonades que es van instal·lar en 2013 amb el PP i com canonades de 50 cm, van a desguassar en altres d'inferior grandària”. Els populars, lamenten que des de l'Ajuntament de Torrent no hi haja una comunicació fluïda amb els veïns i que “tant l'alcalde com la regidora s'han desentès políticament, d'atendre i solucionar els dubtes que els poden estar sorgint als veïns, pel que fa a les obres”.

Les obres que ja porten tres setmanes en marxa han tancat dos aparcaments d'edificis d'habitatges, els vehicles dels quals no poden entrar ni eixir. 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha afirmat que “des del Partit Popular anem a estar al costat dels veïns del carrer Verge del Olivar i el seu entorn, perquè sabem dels problemes que comporten les obres d'aquesta envergadura”.

A més, Folgado ha afirmat que “governar és prendre decisions però també és donar la cara i atendre als veïns quan tenen dubtes sobre les obres o queixes pel transcurs de les mateixes, per açò, si l'alcalde i la regidora ho descarreguen en l'adreça de l'obra, el PP si estarà al costat dels veïns, que són els perjudicats per les obres i els qui gaudiran dels seus beneficis si es fan bé”.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Divendres, 20 Juliol 2018 08:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.