Torrent acull la gira itinerant d’Inserta Empleo / Fundació Once

Dilluns, 23 Juliol 2018 12:14 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 225 vegades

La gira itinerant d’Inserta Empleo / Fundació Once visita Torrent els dies 23 i 24 de juliol. Esta iniciativa, que es presenta amb el lema “Esta oportunitat no passa tots els dies”, té l’objectiu de formar i informar els joves parats de 16 a 29 anys amb una discapacitat igual o superior al 33 %, per a millorar les seues oportunitats laborals. Per això, una unitat mòbil s’instal·larà a l’altura del carrer d’Azorín, núm. 14, des de les 10 fins a les 14 h i de 16 a 20 h, i oferirà diferents serveis totalment gratuïts gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil) i la Fundació ONCE.

Els assistents podran participar en dinàmiques grupals a través de quatre tallers:

– “L’actitud que m’impulsa”, que estarà orientat a entendre l’actitud pròpia des d’una perspectiva mental, emocional i corporal, a través de xarrades motivacionals i jocs teatrals.

-“Talents únics i diversos”, on el candidat haurà de reconéixer els seus talents personals i professionals, i indagar en els aspectes en què destaca, en les seues passions i en l’orientació professional.

-“El poder d’una visió”, dirigit a generar en el candidat una ruta professional amb una previsió de cinc anys i ajudar-lo a identificar on vol arribar professionalment a través de dinàmiques com l’artteràpia.

-“Comença l’aventura”, destinat a ajudar el col·lectiu de joves amb discapacitat a redactar el seu CV de manera que desperte l’interés de les empreses

Els interessats a assistir hauran d’inscriure’s per a participar en les activitats o en entrevistes personals d’orientació laboral, a través del portal www.noterindasnunca.org o telefonant al 96 380 99 99. De la mateixa manera, qualsevol persona que hi assistisca i acredite la seua discapacitat també serà atesa. A més, rebran productes de marxandatge i participaran en el sorteig d’un iPhone 10.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 23 Juliol 2018 12:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.