Milers de persones seguixen en directe els Moros i Cristians a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Torrent

Dimarts, 07 Agost 2018 11:26 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 279 vegades

Les festes de Moros i Cristians de Torrent han traspassat fronteres i han sigut seguides a través d’Internet per milers de persones d’arreu del món. Les retransmissions en directe a través de la pàgina oficial en Facebook i del canal de Youtube de l’Ajuntament de Torrent han sigut seguides per més de 15.000 persones. 

En concret, la retransmissió en streaming de la Gran Entrada Mora i Cristiana del passat diumenge ha sigut l’acte més seguit i suma tres dies després més de 13.000 reproduccions i ha sigut compartida més de 100 vegades. Per la seua banda, les trabucaes i els parlaments acumulen al voltant 5.700 reproduccions. Pel set, instal·lat en la Casa de la Cultura, passaren protagonistes de la festa, com els capitans Laura Simó i Enrique Vázquez; el president de la Federació de Moros i Cristians, Xavi Santamaría; el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, entre altres. 

Les retransmissions acumulen també centenars de comentaris. Les persones que seguixen els programes aprofiten les xarxes socials per a saludar algun conegut, per a felicitar per l’èxit de les festes o per a dir des d’on seguixen les desfilades i les actes. Gràcies a les retransmissions, els Moros i Cristians arriben a tots aquells que, per les raons que siguen, no poden acostar-se als llocs de les celebracions.

Per la seua banda, els àlbums fotogràfics també tenen una gran acollida. El de l’entraeta infantil un dels actes més populars de les festes de Moros i Cristians, ja ha sigut vist per més de 2.200 persones. Pròximament estaran disponibles noves galeries fotogràfiques en el perfil oficial de Flickr de l’Ajuntament de Torrent.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.