Torrent revitalitzarà el teixit comercial mitjançant el nou Pla Estratègic d’Impuls i Modernització

Dimarts, 04 Setembre 2018 14:49 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 186 vegades

L’Ajuntament de Torrent ha signat el contracte per a la redacció d’un Pla Estratègic d’Impuls i Modernització del Teixit Comercial de Torrent, que contempla els fonaments i les mesures necessàries per a l’impuls, la modernització i revitalització del teixit comercial (comerç, servei i hostaleria) de la ciutat. La iniciativa determinarà el model comercial més adequat per a afavorir el paper que el comerç ha de tenir sobre el municipi, amb el que s’aconseguirà “oferir millors serveis, així com posicionar a Torrent en una situació d’avantatge enfront d’altres localitats, convertint-la en una ciutat comercialment atractiva”, ha assenyalat el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

El projecte, integrat en el Pla Director Smart City de la EDUSI i cofinançat amb fons europeus FEDER, descriurà, en primer lloc, la situació actual del teixit comercial de la ciutat (característiques i estructura), així com els aspectes socials, econòmicocomerciales, urbanístics i uns altres que incideixen en el desenvolupament comercial del municipi. De la mateixa manera, contemplarà una anàlisi dels hàbits de consum i compra de la demanda potencial de la localitat i voltants (zona d’influència comercial), així com de les tendències generals i factors que influeixen en la decisió de compra dels consumidors actuals. “El resultat de tot açò serà un diagnòstic de la situació competitiva del comerç local, identificant les seues febleses, fortaleses, amenaces i oportunitats”, conclou Andrés Campos.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 04 Setembre 2018 14:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.