16.000 alumnes comencen el curs escolar en els centres docents de Torrent

Dilluns, 10 Setembre 2018 14:55 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 161 vegades

Los centros docentes de la ciudad de Torrent han recibido hoy a los cerca de 16.000 alumnas y alumnos que vuelven a las aulas después de las vacaciones de verano. La concejala de Educación, Patricia Sáez, ha destacado la “normalidad” con Els centres docents de la ciutat de Torrent han rebut hui als prop de 16.000 alumnes que tornen a les aules després de les vacances d’estiu. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha destacat la “normalitat” amb la qual està arrancant el curs en els 56 centres educatius –públics, privats i concertats- de tots els nivells, des d’Infantil fins a Batxillerat.

Quan manca tancar el procés de matriculació, la regidora visita al llarg d’estos dies els col·legis i instituts per a comprovar in situ com transcorre la tornada a les aules i arreplegar les impressions de professors i directius. Este matí ha visitat el CEIP Sant Joan Baptista. La regidora ha visitat, a més, el centre d’educació especial L’Encarnació, que estrena el seu últim curs en la seua actual ubicació. Les obres del nou centre avancen a bon ritme i està previst que a intervinguts o finals d’este curs es puga realitzar el trasllat perquè els quasi 150 alumnes acaben este curs ja en les noves instal·lacions.

 

Beques escolars

Amb l’objectiu de reduir les desigualtats i garantir la igualtat d’oportunitats, l’Ajuntament de Torrent destina més de 80.000 € a ajudes per a alumnes i alumnes d’Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria. Les ajudes estan destinades a l’adquisició preferent de material didàctic i llibres de text i per a cursar estudis d’educació permanent d’adults i estudis de música o dansa.

Per a donar un millor servei als sol·licitants i facilitar l’organització de les peticions, s’ha elaborat, per part de la delegació d’Educació, un calendari de presentació d’instàncies segons el centre on l’alumnat curse els seus estudis: https://bit.ly/2mf4nbe

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 10 Setembre 2018 14:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.