Cap de setmana de festa i tradició a Torrent

Dimarts, 18 Setembre 2018 10:49 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 245 vegades

Com és habitual a la ciutat de Torrent, els caps de setmana vénen carregats de festes i celebracions que impliquen a multitud de veïns i veïnes així com a diverses associacions. Diumenge passat el Centre Cultural Rociero, dins dels actes de la seua setmana cultural, va celebrar una missa cantada i processó en honor a la Verge del Rocío.

Com a cita habitual del món faller, van assistir la fallera major de Torrent, Carmen Raga i la fallera major infantil, Leyre Gallego, acompanyades de les seues corts d’honor. Per part del consistori, l’alcalde Jesús Ros i diversos membres de la corporació tampoc van voler faltar a la celebració.

D’altra banda, aquest cap de setmana també es van celebrar les festivitats de la Verge de Monte Sió i la Verge dels Dolors. Al matí es va celebrar la missa major i a la vesprada, els carrers adjacents a la parròquia de Mont Sió van acollir la solemne processó amb la participació de les clavarieses i un gran nombre de torrentins i torrentines.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.