Idea’t i BNI de Torrent acorden accions conjuntes per a la promoció del networking professional

Dilluns, 08 Octubre 2018 09:04 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 136 vegades

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, estreta llaços amb el grup empresarial BNI Global Torrent per a la realització d’activitats de formació sobre l’ús de les noves tecnologies (TIC’s) en l’empresa i la difusió dels processos de selecció de vacants dels grups BNI. Així, Idea’t i BNI realitzaran conjuntament jornades de formació amb format de xarrada, ponència o seminari amb personal qualificat sobre l’ús de les TIC’s en el networking professional a través de la xarxa com a eina comercial i la seua utilitat per a consolidar i millorar els negocis.

L’acció formativa estarà destinada tant a empresaris i empresàries, dirigents o responsables d’empreses del municipi de Torrent així com a les persones emprenedores ateses en l’empresa municipal Idea’t. Per la seua part, Idea’t difondrà mitjançant els seus habituals canals de comunicació quins professionals estan sent seleccionades en diferents grups de BNI, donant prioritat informativa als grups que estiguen situats en el municipi de Torrent. L’acord contempla també que les activitats tindran caràcter gratuït.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 08 Octubre 2018 09:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.